mandag 24. januar 2011
Verdens beste ostesmørbrød
Dette er min lille vri på det klassiske ostesmørbrødet. Som vi alle vet er dette fast inventar i dietten til studenter, men med et par triks kan denne retten gå fra god til utsøkt in no time!
NB: For Guds skyld styr unna ketchupen!. Skal du bruke tomat anbefaler jeg å skjære opp små cherrytomater og fordele over ostesmørbrødene.
Ingredienser (1 person):
2-3 skiver av brød. Kneip eller et halvgrovt brød av god kvalitet.
Skinke (hamburgerrygg, kokt skinke, røykt skinke)
Naturell smørost
Jarlsberg ost
Oregano
Salt
Kvernet sort pepper
Olivenolje.
Slik lager du verdens beste ostesmørbrød:
Varm ovnen på over og undervarme, 225 grader. Fordel smørosten på brødskivene og legg på skinke og ost. Kryddre godt med salt, pepper, oregano og ta over noen få dråper olivenolje pr.brødskive. Sett i ovnen og vent 5-8 min, til osten er gyllen. La brødskivene vente i 2-3 minutter før du spiser de. Pynt med et par basilikumsblader.
Bon appètit!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar